dimarts, 17 de febrer del 2009

CONDUCCIÓ BONA I RESPONSABLE

Gairebé tots tenim el carnet de conduir, i amb un poc de sort i algun préstec, un cotxe amb què anar d'un lloc a l'altre. Però avui no us vull parlar ni de la crisi econòmica ni de bancs que cada vegada ens posen més difícil disposar de doblers per anar tirant. El que ara m'interessa és que penseu en la vostra manera de conduir i l'actitud que adopteu davant del volant. Perquè no sempre estem del millor dels humors ni en les millors condicions per fer una tasca que sembla molt senzilla però que no ho és .
Per a començar, vegeu aquest vídeo sobre les conseqüències que una actitud irresponsable pot ocasionar:


Ja heu vist: al volant no es poden distreure's mai ja que el resultat sempre és contraproduent. Ara contesteu-me aquestes preguntes: qui de vosaltres no ha conduït alguna vegada un poquet begut, o qui de vosaltres no ha agafat mai el mòbil mentre conduïa? Probablement tots ho hem fet més d'un cop.
Els medicaments també són un factor de risc. Aneu amb compte si esteu prenint-ne algun. Vegeu aquest vídeo sobre els perills que la medicació pot causar:

http://www.tv3.cat/videos/792399

Recordeu, doncs, que hem d'anar amb cura quan anem amb cotxe. I ara, per tal de conèixer la vostra opinió i les vostres reflexions personals sobre el que heu vist, us encarrego una curta tasca: m'heu d'enviar un comentari al bloc en aquesta entrada amb una extensió mínima de cinc línies. A part d'això ja us donaré un qüestionari sobre els vídeos que m'haureu d'entregar per escrit. ÀNIM I BONA CONDUCCIÓ!!